Kogo spotkałeś ?Kango pisze:Ja ja przyznam że dwa razy udało mi się kogoś spotkac
Spotkania na trasie!
- Dekker
- Administrator
- Samochód: Citroën Berlingo
- Firma: Brak
- Uprawnienia: B
- Kontakt:
Re: Spotkania na trasie!
Pomogłem? Podziękuj
http://www.facebook.com/pages/Busy-szyb ... 5746436100 <- Lubię to!
Czekamy na wasze wiadomości! Zobacz również:
memyztransportu.pl - memy z transportu wzięte (typowy spedytor, Andrzej szofer kierowca zawodowy, widzimy sie na dżangłerze)
ebusiarze.pl - darmowe ogłoszenia o pracę dla busiarzy, kierowca międzynarodowy, kierowca krajowy, spedytor
Czekamy na wasze wiadomości! Zobacz również:
memyztransportu.pl - memy z transportu wzięte (typowy spedytor, Andrzej szofer kierowca zawodowy, widzimy sie na dżangłerze)
ebusiarze.pl - darmowe ogłoszenia o pracę dla busiarzy, kierowca międzynarodowy, kierowca krajowy, spedytor
- Krystian1166
- Użytkownik
- Kontakt:
A ja staram się nie robić postojów tylko zasuwać 

Krystian wam poleca serdecznie
Windykacja Warszawa

Nigdy jeszcze mi się nie zdarzyło zatrzymać się i pogadać z kimś. Jedynie na kanale radia 

- Iglak
- Użytkownik
- Samochód: Superb
- Firma: Własna
- Uprawnienia: A, B
Coraz wiecej gowniarzeri jezdzi zaraz po prawku i nie znaja naszych obyczajow typu machanie i mruganie dlugimi..
Z każdym dniem rośnie liczba osób które mogą mnie pocałować w dupe!
- Sendula
- Użytkownik
- Samochód: Opel Movano/winda
- Firma: Robi
- Uprawnienia: b
Tez to zauwazylam, ze zwyczaje zanikaja, choc nie jeżdżę za dlugo, a gruszka od cb az parzy...
- symyrytyfy
- Użytkownik
- Uprawnienia: B,C,C+E
Zapomniał Wół jak cielęciem był.Iglak pisze:Coraz wiecej gowniarzeri jezdzi zaraz po prawku
- Iglak
- Użytkownik
symyrytyfy pisze:Zapomniał Wół jak cielęciem był.Iglak pisze:Coraz wiecej gowniarzeri jezdzi zaraz po prawku
Prawko od 11/2009 przygoda busem od 11/2014 do 09/2015. Szanowny kolego czy to odrazu po prawku?
- symyrytyfy
- Użytkownik
- Uprawnienia: B,C,C+E
Moje słowa kierowane są tylko do cytowanego tekstu, a nie całej Twojej wypowiedzi. Jak zrobiłeś uprawnienia też byłeś gówniarzerią - tyle tylko że Ty być może zdobywałeś doświadczenie w prowadzeniu pojazdów na autach osobowych, a inni wolą wyzwania i zbierają doświadczenie od razu na busach.
Poza tym ja osobiście też nigdy nie mrugałem i nie machałem każdemu jednemu napotkanemu busowi - mało tego, jak była możliwość to unikałem parkingów z większą ilością busów, bo wolałem odpocząć i wyspać się a nie imprezować całą noc.
Poza tym ja osobiście też nigdy nie mrugałem i nie machałem każdemu jednemu napotkanemu busowi - mało tego, jak była możliwość to unikałem parkingów z większą ilością busów, bo wolałem odpocząć i wyspać się a nie imprezować całą noc.
- Sendula
- Użytkownik
- Samochód: Opel Movano/winda
- Firma: Robi
- Uprawnienia: b
I te wlasnie wyzwania koncza sie czesto po rowavh i na pijackich burdach, przez co miejscowek dla nas coraz mniej... Wyrwie sie taki spod skrzydelek staruszkow i jest krolem życia.
- Iglak
- Użytkownik
20/04/2016 Szybka kawusia z Sendulą (Milenka) instalacja dodatkowego zbiornika paliwa do Movano w Zgierzu/k Łodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.