Teraz jest 12 lis 2018, o 20:15


Nawigacja MAXCOM NAVI 433

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek95K

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): 24 maja 2015, o 11:31
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Uprawnienia: B

Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post6 cze 2015, o 07:37

Witam. Posiadam nawigację maxcom navi 433.

Pytanie moje jest następujące.
Czy i skąd mogę pobrać jakieś mapy europy do tej nawigacji np. automape i ewentualnie jak je wgrać?
Z góry dzięki.
Offline
Avatar użytkownika

Iglak

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 325
  • Dołączył(a): 11 lis 2014, o 19:50
  • Lokalizacja: Łódź
  • Podziękował : 18 razy
    Otrzymał podziękowań: 47 razy
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Samochód: Superb
  • Firma: Własna
  • Uprawnienia: A, B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post9 cze 2015, o 16:18

przyjedź do Łodzi to Ci wrzuce mam IGO z 2014r. moze nie najnowsze ale sie sprawdza. tak na marginesie w wiekszości salonów gsm wgrywają mapy :)
Z każdym dniem rośnie liczba osób które mogą mnie pocałować w dupe!
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek95K

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): 24 maja 2015, o 11:31
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post12 cze 2015, o 07:07

Byłem dziś w sklepie i za automape koleś chce 200 zł ;P ja szukam czegoś taniego a wręcz darmowego ;)
To i tak będzie moja zapasowa nawigacja .
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek95K

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): 24 maja 2015, o 11:31
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post12 cze 2015, o 07:34

Mam w nawigacji mapamap easy ale tylko polska może ktoś coś?
Offline
Avatar użytkownika

malpa

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 88
  • Dołączył(a): 27 lip 2013, o 11:59
  • Podziękował : 3 razy
    Otrzymał podziękowań: 4 razy
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Uprawnienia: b

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post13 cze 2015, o 07:19

ja za wgranie nowej auto mapy dałem na przysłowiową flaszkę :)
Offline
Avatar użytkownika

Krzysiek95K

Użytkownik

Użytkownik

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): 24 maja 2015, o 11:31
  • Podziękował : 0 raz
    Otrzymał podziękowań: 0 raz
  • Blog: Wyświetl Bloga (0)
  • Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post13 cze 2015, o 08:23

Ja nie mam takich możliwości :(
Ale dostanę nawigacje i porządny atlas to w razie czego po atlasie się pojedzie :D

Powrót do Nawigacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości