Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Awatar użytkownika
Krzysiek95K
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 24 maja 2015, o 11:31
Uprawnienia: B

Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: Krzysiek95K » 6 cze 2015, o 07:37

Witam. Posiadam nawigację maxcom navi 433.

Pytanie moje jest następujące.
Czy i skąd mogę pobrać jakieś mapy europy do tej nawigacji np. automape i ewentualnie jak je wgrać?
Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Iglak
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 325
Rejestracja: 11 lis 2014, o 19:50
Samochód: Superb
Firma: Własna
Uprawnienia: A, B
Lokalizacja: Łódź

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: Iglak » 9 cze 2015, o 16:18

przyjedź do Łodzi to Ci wrzuce mam IGO z 2014r. moze nie najnowsze ale sie sprawdza. tak na marginesie w wiekszości salonów gsm wgrywają mapy :)
Z każdym dniem rośnie liczba osób które mogą mnie pocałować w dupe!

Awatar użytkownika
Krzysiek95K
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 24 maja 2015, o 11:31
Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: Krzysiek95K » 12 cze 2015, o 07:07

Byłem dziś w sklepie i za automape koleś chce 200 zł ;P ja szukam czegoś taniego a wręcz darmowego ;)
To i tak będzie moja zapasowa nawigacja .

Awatar użytkownika
Krzysiek95K
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 24 maja 2015, o 11:31
Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: Krzysiek95K » 12 cze 2015, o 07:34

Mam w nawigacji mapamap easy ale tylko polska może ktoś coś?

Awatar użytkownika
malpa
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 88
Rejestracja: 27 lip 2013, o 11:59
Uprawnienia: b

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: malpa » 13 cze 2015, o 07:19

ja za wgranie nowej auto mapy dałem na przysłowiową flaszkę :)

Awatar użytkownika
Krzysiek95K
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 24 maja 2015, o 11:31
Uprawnienia: B

Re: Nawigacja MAXCOM NAVI 433

Post autor: Krzysiek95K » 13 cze 2015, o 08:23

Ja nie mam takich możliwości :(
Ale dostanę nawigacje i porządny atlas to w razie czego po atlasie się pojedzie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja”