Spotkania na trasie!
Witam! Chciałabym prosić o pomoc! Mój narzeczony jest w tej chwili w Danii na autostradzie a dokładniej na parkingu piberhus vest. Utknął tam swoim Boxerem, bo wyładował mu się akumulator! Może byłby ktoś w okolicy i mu pomógł? Bardzo się o niego martwię! Dokładny adres: Sydmotorvejen 354 / E47
4690 Haslev
4690 Haslev
- MichalW
- Użytkownik
- Samochód:M. Sprinter 519 3.0
- Firma:własna działalność
- Uprawnienia:A,B, C+E
- Kontakt:
Re: Spotkania na trasie!
A może by tak jakaś mała nalepka z logiem forum żeby móc się łatwiej rozpoznać w trasie?
Pozdrawiam, Michał
Polecam solidny montaż anten satelitarnych w Warszawie Białołęce - zniżki dla użytkowników forum
Pozdrawiam, Michał
Polecam solidny montaż anten satelitarnych w Warszawie Białołęce - zniżki dla użytkowników forum
Ostatnio zmieniony 10 sty 2018, o 21:42 przez MichalW, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dekker
- Administrator
- Uprawnienia:B
- Kontakt:
Są naklejki, podkładki pod tablice, koszulki - http://sklep.edostawcze.pl/49-busiarzecomplMichalW pisze:A może by tak jakaś mała nalepka z logiem forum żeby móc się łatwiej rozpoznać w trasie?
Pomogłem? Podziękuj
http://www.facebook.com/pages/Busy-szyb ... 5746436100 <- Lubię to!
Czekamy na wasze wiadomości! Zobacz również:
memyztransportu.pl - memy z transportu wzięte (typowy spedytor, Andrzej szofer kierowca zawodowy, widzimy sie na dżangłerze)
ebusiarze.pl - darmowe ogłoszenia o pracę dla busiarzy, kierowca międzynarodowy, kierowca krajowy, spedytor
odlotowe-skarpetki.pl - Kolorowe skarpetki,
Śmieszne skarpetki na prezent
Czekamy na wasze wiadomości! Zobacz również:
memyztransportu.pl - memy z transportu wzięte (typowy spedytor, Andrzej szofer kierowca zawodowy, widzimy sie na dżangłerze)
ebusiarze.pl - darmowe ogłoszenia o pracę dla busiarzy, kierowca międzynarodowy, kierowca krajowy, spedytor
odlotowe-skarpetki.pl - Kolorowe skarpetki,
Śmieszne skarpetki na prezent
- tomek.69
- Użytkownik
- Samochód:fiat ducato
- Firma:TSL
- Uprawnienia:abe
Fajnie by bylo pomyslcie o tym
- Antonizdw_PL
- Użytkownik
- Samochód:Renault Masters
- Firma:Inter-Stef
- Uprawnienia:B, A1
Bedzie ktoś do jutra na południu francji w Lourdes? Jestem do jutra rano
- Antonizdw_PL
- Użytkownik
- Samochód:Renault Masters
- Firma:Inter-Stef
- Uprawnienia:B, A1
Czesc, będę do jutra na poludniowej francji w Lourdes, jeżeli ktoś z Was planuje nocke w okolicy to zapraszam do odpowiedzi
Tak czytam te posty sprzed paru miesięcy... Jeżdżąc blaszką starałem się unikać parkingów uniwersyteckich. Raz mi się nie udało. Zasnąłem dopiero, jak się towarzystwo już fest napiło i poległo. A i na noce z reguły stawałem z dala od naszych, jeśli była taka opcja, chociaż parę razy trafiłem na porządnych kierowców.
Blaszka trochę mi pomagała w byciu wyalienowanym. Tak się zastanawiał, jak to będzie z plandeką.
Blaszka trochę mi pomagała w byciu wyalienowanym. Tak się zastanawiał, jak to będzie z plandeką.
- czerwony
- Użytkownik
- Samochód:Master 150 2.3dci
- Firma:Dziad
- Uprawnienia:B
Towarzystwo sie napiło i poległo w zaspie śnieżnej na drodze włochy-francja. Podchodzi do nich policja i mówi:
- Ostro popili co? Droga zamknięta ,chodźcie z nami bo zamarzniecie!
- Co wy! Po Borygo?
Ja stroniłem od polaków w większych grupach, no chyba że 2-3 zawsze się przywitam można dowiedzieć się czegoś ciekawego ale na dłuższą metę przynosiło mi pecha. Większe grupy busików przyciągają kontrole itd. W grupie dobrze jedynie gdy się dłużej stacjonuje w niebezpiecznym miejscu albo na odludziu. Niemniej brakowało mi kontaktu radiowego. Tzn. nie tęskniło się za staniem obok ale za taką sytuacją gdy jesteś w mieście, wywołujesz przez radio i brak reakcji. To taka forma komunikacji w której można być wyalienowanym skupionym na swojej pracy, na odpoczynku itd. jednocześnie mając poczucie że ktoś w okolicy jest że w razie kłopotów nie jest się samemu
- Ostro popili co? Droga zamknięta ,chodźcie z nami bo zamarzniecie!
- Co wy! Po Borygo?
Ja stroniłem od polaków w większych grupach, no chyba że 2-3 zawsze się przywitam można dowiedzieć się czegoś ciekawego ale na dłuższą metę przynosiło mi pecha. Większe grupy busików przyciągają kontrole itd. W grupie dobrze jedynie gdy się dłużej stacjonuje w niebezpiecznym miejscu albo na odludziu. Niemniej brakowało mi kontaktu radiowego. Tzn. nie tęskniło się za staniem obok ale za taką sytuacją gdy jesteś w mieście, wywołujesz przez radio i brak reakcji. To taka forma komunikacji w której można być wyalienowanym skupionym na swojej pracy, na odpoczynku itd. jednocześnie mając poczucie że ktoś w okolicy jest że w razie kłopotów nie jest się samemu
- piotr3036
- Użytkownik
- Samochód:scania
- Firma:jakas
- Uprawnienia:c+e
Witam
Który z kolegów parkuje w Swieciu
Który z kolegów parkuje w Swieciu
- jacek
- Użytkownik
- Samochód:sprint-er
- Firma:yesc-o
- Uprawnienia:b
Całkiem niedawno poznałem Rafałka, któremu opowiadałem o moim różowym ręczniku i jak ludzie którzy widzą kiedy go używam patrzą z pogardą, a to tylko ręcznik!
Jechaliśmy z rafałem francja-sunderland (czyli anglosasy), gadaliśmy na radiu i dobrze nam było "razem", w sobote zrobiłem rosół z kury (takiej prawdziwej) i popiliśmy piwo a rano rozładunek i trzeba było jechać, szkoda że sympatyczno-lajtowych ludzi rzadko się widuje. Albo jebnięty, albo pijak albo fanatyk religii, PO, PIS albo [cenzura] wi co jeszcze, NIE MOŻECIE TAK PO PROSTU PO LUDZKU BIADOLIĆ GŁUPOT ZAMIAST SIĘ SPIERAĆ KTO MA LEPSZĄ FIRMĘ I KTO ILE ZARABIA ?
No chyba że jezdzicie wszyscy 2 tygodnie to wtedy ma znaczenie.
Pozdrowienia dla Rafałka <3 buziaczki, ręcznik czeka w gotowości, na każdym parkingu wywieszam na lusterku żebyś mnie przyuważył bop Ty przecież wiesz że ja [cenzura] co inni o mnie pomyślą, gej, pedał, ciota. Mnie to lotto
Dalej będę jeździł i śmiał się i cieszył że jako jedyny hetero w 100% mam różowy ręcznik od ukochanej i codziennie mój piękny pysk w niego wycieram.
Przepraszam za przekleństwa. Zadzwonie rafał !
Z poważaniem Michał z TwinCAba ! orevuar
Jechaliśmy z rafałem francja-sunderland (czyli anglosasy), gadaliśmy na radiu i dobrze nam było "razem", w sobote zrobiłem rosół z kury (takiej prawdziwej) i popiliśmy piwo a rano rozładunek i trzeba było jechać, szkoda że sympatyczno-lajtowych ludzi rzadko się widuje. Albo jebnięty, albo pijak albo fanatyk religii, PO, PIS albo [cenzura] wi co jeszcze, NIE MOŻECIE TAK PO PROSTU PO LUDZKU BIADOLIĆ GŁUPOT ZAMIAST SIĘ SPIERAĆ KTO MA LEPSZĄ FIRMĘ I KTO ILE ZARABIA ?
No chyba że jezdzicie wszyscy 2 tygodnie to wtedy ma znaczenie.
Pozdrowienia dla Rafałka <3 buziaczki, ręcznik czeka w gotowości, na każdym parkingu wywieszam na lusterku żebyś mnie przyuważył bop Ty przecież wiesz że ja [cenzura] co inni o mnie pomyślą, gej, pedał, ciota. Mnie to lotto
Dalej będę jeździł i śmiał się i cieszył że jako jedyny hetero w 100% mam różowy ręcznik od ukochanej i codziennie mój piękny pysk w niego wycieram.
Przepraszam za przekleństwa. Zadzwonie rafał !
Z poważaniem Michał z TwinCAba ! orevuar